THESERA ARCKEZELÉS

THESERA L LIFTING KEZELÉS

Thesera bőrbe olvadó szálak… avagy szálbehúzás szálbehúzás nélkül?

THESERA L LIFTING KEZELÉS  A legújabb orvos-esztétikai kezelésprotokoll BIO szálakkal

Bioszálas arclifting  THESERA „L” kezelés   tűszúrás nélkül kényeztető arckezelés formájában nyújt egyedülálló megoldást a megereszkedett arcbőr problémájára.

A THESERA lifting számos országban jelen van már. Nagy sikerrel alkalmazzák az USA-ban, Ausztráliában, Dániában, Franciaországban, Angliában …

 

Orvosi szintű kozmetikai kezelés, forradalmi, hatékony és látványos non-invasiv lifting kezelés bőrbe olvadó stimuláló kollagén indukciós szálakkal .  Már- már  hihetetlen, de MŰKÖDIK!

THESERA ARCKEZELÉS

A kezelés hatása

 • biztonságos
 • nincsenek mellékhatásai
 • tű-és fájdalommentes
 • látványos kezelés már az első kezelést követően
 • fokozatos hatás a bőrbe olvadó szálaknak köszönhetően
 • pihentető kezelés
 • egyedülálló forradalmian új csúcstechnika
 • ORVOS-ESZTÉTIKAI minősítésű termékek
THESERA ARCKEZELÉS

Milyen eredményre számítsunk?

Lifting hatású kezelés, a megereszkedett bőr kezelésről, kezelésre feszesebb lesz. A vonalaink határozottabbak , kontúrosabbak lesznek, a bőr tömörsége növekszik. Kisimulnak a finomabb ráncok, a jelentősebb mélyebb ráncok mélysége pedig fokozatosan csökkenni fog. A savak és a szálak stimulálják a bőr kollagén termelődését, igy növekszik a bőr rugalmassága, sokkal feszesebb és tömörebb lesz. A pórusok összehúzódnak, a bőr sima, egyenletes felszínű és rugalmas lesz. A bőrbe olvadó szálak stimuláló hatása fokozatos, a kezeléstől számított 4 héten át fejtik ki stimuláló, kollagén indukciós, feszesítő hatásukat.

Teljesen biztonságos, nincsenek mellékhatásai és már az első kezelést követően is LÁTVÁNYOS az eredmény. A bőr állapotától függően kúraszerűen érdemes végezni.

THESERA ARCKEZELÉS

Hogyan működik?

A kezelés a bőr előkészítésével kezdődik. Egy hámlasztó habot és egy szérum keverékét visszük fel a bőrre, mely tartalmaz glikolsavat, szalicilsavat, tejsavat nano kapszulázott formában. A TDN technológiával készült kapszulák lehetővé teszik a savak stabil felszívódását. Az így előkészített bőr sokkal hatékonyabban képes befogadni a további hatóanyagokat és a bőrbe olvadó szálakat. A kezelés során speciális szálakkal dolgozunk, melyek egy külön erre a célra kifejlesztett szérumban oldódnak. Antioxidáns és bőrkondicionáló összetevői sejtszinten javítanak a bőr állapotán. A szérum és a szálak keveréke zselészerű kollagénes keverékké alakul. ezt tápláló maszkkal fedjük. A maszk bejuttatja a szálakat a bőrbe. A kezelés során arcmasszázst is alkalmazunk a wellness élmény fokozása érdekében. Szérumokkal , ampullákkal fokozzuk az eredményességet.

THESERA ARCKEZELÉS

THESERA ARCKEZELÉS

Az eredmények 6 hónaptól 12 hónapig tartanak. A vendégek 2-4 hetente egyszer, összesen 4 alkalommal ajánlott ismételni, hogy a szálak egymásra épüljenek és maximalizálja a kollagéntermelést, ami viszont lehetővé teszi az eredmények akár egy évig is tartó megőrzését. A kúra végeztével ismétlődő kezelések körülbelül 5-6 havonta javasolt, kortól, bőrtipustól életmódtól függően. 60 éves kortól /vagy /kevésbé karbantartott bőr esetén esetleg 1-2 kezeléssel több kellhet.

 A kúra után kiegészítő kisebb kezeléseket (szintén Thesera, bátran alkalmazzunk, bőrünk nagyon meghálálja és az elismerő pillantásokat is be tudjuk gyűjteni. Váltogatva alkalmazhatuk lifting-ránctalanító esetleg mélyhidratáló kezeléseket.

Nagyon fontos! Mindent megteszek a bőröm feszessége érdekében?

A kezelések előtt is kezdjünk el szedni kollagén-hialuron vagy kollagén-hialuron forte tablettát. Ezt szedhetjük kúraszerűen.

 

A kezelést  AJÁNLOTT  TERMIKUS IONIZÁCIÓVAL is kiegészíteni a MAXIMÁLIS hatékonyság miatt.

A THESERA KEZELÉSEK a 21.század kozmetikája. Minden korosztály megtalálja a megoldást a bőre szépítésére.

*THESERA L kezelés bőrbe olvadó stimuláló kollagén indukciós szálakkal (fentebb olvastad részletesebben)

*THESERA H kezelés a mélyhidratálásért. Egészséges, vizes ragyogást ad a bőrnek. Mélyebb rétegekbe zárja a nedvességet így a hatás tartós marad. Javítja a vérkeringést, élénkíti, fiatalossá varázsolja a bőrt. Kisimítja a finomabb, dehidratáltság okozta ráncokat. Különleges élmény a vendégek számára, mivel a kezelés különleges textúrákkal és hatásokkal kényeztet. Kezelésről -kezelésre  látványosan  optimalizálódik a bőr vízháztartása. Ezt a kezelést is kombinálhatod termikus ionizációval a még hatékonyabb eredményért és a feszesebb bőrért.

THESERA ROYAL ANTI AGING   kezelés.  Anti-aging öregedésgátló hatású kezelés. Gondoskodás az érett bőr számára. Megfizethető ár, mégis luxus minőség a Theserával…Nagyobb kezelések közt fenntartó kezelésnek is szuper. Célszerű a kezeléseket felváltva kérni.

THESERA HIDRATÁLÓ DELUXE kezelés    a  H kezelés egyszerűbb változata .Ez is hidratál, nagyon mélyen ápol .Célszerű a kezeléseket felváltva kérni. Mert mindegyik kicsit másként hat.

THESERA TISZTÍTÓ RECOVERY kezelés.   Tisztátlan, gyulladásra hajlamos pattanásos  bőr kezelése theserával. A kezelés tartalmazza az arctisztítást is. Kezelés után a pórusok kitisztulnak, gyulladást csökkentünk, hidratálunk.

THESERA MELANO kezelés  Célzott kezelés pigmentfoltok ellen. Több kezelés szükséges. A bör pigmentfoltjai egyre halványabbak lesznek. A bőrön keletkező különféle foltok kezelése, eltávolítása, megelőzése sok embert érintő probléma. A kozmetikumok és kezelések piacán rengeteg megoldást ígérő termék jelenik meg, mégsem létezik olyan csodaszer, amely bekerült volna a köztudatba, mint valóban hatékony szer, és általában véve az emberek nem elégedettek a kezelések eredményével. Mi lehet ennek az oka? Maga a bőrvilágosítás és a „brightening” vagyis bőr ragyogását fokozó kezelés elég komplikált dolog.

A Thesera kutató és fejlesztő csapata utána járt, hogy mi okozhatja a bőrön megjelenő különféle elszíneződéseket, pigmentfoltokat. A vizsgálatok során megállapították, hogy ezeket többféle tényező is okozhatja. A leginkább felelős tényező nyilván az UV sugárzás, de ezen túlmenően az akné után is maradnak a bőrön pirosas-barnás foltok. Ezek mellett, vagy ezektől függetlenül a szervezetünkön belül zajló – például hormonális – okok is szerepet játszanak/játszhatnak a különféle bőr elszíneződések megjelenésében.

Ezeket az ismereteket felhasználva a Thesera csapata kidolgozott egy megoldás csomagot, mely a problémákat nem csak kívülről, hanem belülről is kezeli.

A Mela Cell Octa Climax Ampoule nagyszerűsége abban rejlik, hogy ezt az anyagot a bőrbe tűs eszköz segítségével is be lehet juttatni, így még intenzívebben fejtheti ki hatását, hiszen belülről is hat.

A kezelés nem egyszerűen a pigmentfoltokat és egyéb bőr elszíneződéseket hivatott kezelni, hanem globálisan javítja a bőr állapotát, hiszen tele van antioxidáns hatóanyagokkal, amelyek segítenek a sejtek fiatalon tartásában, így anti-aging hatásúak.

A kor előrehaladtával illetve helytelen táplálkozás, szolárium, napozás, stressz stb..miatt  sejtjeink nem képesek egészségesen és fiatalosan működni, a szervezet elkezd öregedni. A bőrünk működése megváltozik, a kollagéntermelődés, ami az idő előrehaladtával amúgy is csökken, még visszább esik és megjelennek a ráncok. A vonásaink fáradtabbak lesznek és ez az állapot fokozatosan egyre rosszabb lesz, a bőrön egyre több és egyre mélyebb ráncok jelennek meg. A bőr, ha nem megfelelően működik, akkor sok mindent produkálhat, pigmentfoltokat, túlzott faggyútermelést, vagy éppen kiszáradhat. Antioxidánsokkal nagyon sokat tehetünk annak érdekében, hogy a bőrünk sokáig szép és egészséges maradjon, hiszen segítenek harcolni a káros szabadgyökök ellen, megszakítják azt a folyamatot, amely során a sejtek károsodnának. 

Néhány összetevő a mela cell kezelés összetevőiből…

-Glutation   Erős antioxidáns hatóanyag. Esszenciális, vagyis nélkülözhetetlen része szervezetünknek és egyébként a sejtjeink maguk is termelik. A 20-as éveinktől kezdve 10 évenként 15%-al visszaesik a saját glutation termelésünk, így egyre hajlamosabbak leszünk a pigmentálódásra. Így sajnos minél idősebbek vagyunk, annál rosszabb lesz a helyzet és annál inkább szükségünk lenne erre az anyagra, ugyanis meggátolja a bőrben a melanin termelődését.

-A tranexámsav a lizinből mesterséges úton kivont hatóanyag, amely javítja a bőr rugalmasságát, lassítja az öregedési folyamatokat. Nagyon hatékony a bőrön megjelenő különféle elszíneződések halványításában, hatása áldásos melazmára hajlamos bőr esetén is. (Melazma: jellemzően terhesség alatt és után megjelenő hiperpigmentáció egyik fajtája). Ez a hatóanyag képes a bőr felsőbb rétegeiben védőhatást is kifejteni, így rendszeres használat mellett gondoskodik arról, hogy ne alakuljanak ki újabb pigmentfoltok. (De! Természetesen a fényvédő használata így is nagyon fontos!) 

Ezen kívül C vitamin, E vitamin, alfa liponsav, Q10 koenzim is találhatóak benne amik  feszesítik, halványítják,ragyogòvá teszik a fáradt bőrt.

Mindenképpen ajánlott az otthoni termékekkel kiegészíteni.

by Nagy Lia

Thesera arckezelés képekben

THESERA ARCKEZELÉS

Egy kicsit a kollagénről…

A kezelések tulajdonképpen a bőr saját kollagén termelődésének serkentését célozza meg. A kollagén gyakorlatilag az a „ragasztóanyag” amely a testünket összetartja. A kollagén egy fehérje, ő felel a bőrünk rugalmasságáért és feszességéért karöltve az elasztinnal. Az egészséges bőr alapvető eleme. Ameddig fiatalok vagyunk, addig a szervezetünk állítja elő a kollagént és tárolja is azt. Ezért olyan hamvas, ráncmentes, rugalmas és feszes a fiatal bőr. Húszas éveink végén, harmincas éveink elején ez a folyamat lelassul és évről évre egyre lassabb lesz, így a bőr elkezd veszíteni a rugalmasságából, feszességéből. Sajnos a káros külső környezeti tényezők pl. dohányzás, stressz, helytelen életmód, egészségtelen ételek csak ront a helyzeten és ellenünk dolgozik. Attól függően milyen mértékben érintenek minket ezek a tényezők gyorsabb vagy lassabb iramban, de mindenképpen egyre romlani fog a bőrünk állapota. Az antioxidáns hatású összetevők (a Thesera is ilyen) segítenek a sejtek védelmében , hogy azok normálisan, fiatalosan tudjanak működni és minél lassabban öregedjenek. A vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak, peptidek mind mind ugyan azt a célt szolgálják, táplálják a bőrt és segítenek abban , hogy a bőr sokáig tudjon egészségesen működni. Fontos, hogy serkentsük a kollagén termelődését hiszen ha ezt elérjük a bőr azonnal feszesebb, rugalmasabb, felszíne simább, egészségesebb és ragyogóbb lesz. Minél jobban stimuláljuk a kollagén termelődést annál látványosabb hatást érünk el. Először a finomabb vízhiány okozta kisebb ráncoktól szabadulhatunk meg, aztán a mélyebb ráncok is kezdenek feltöltődni, halványodni, így az egész arc megjelenése sokkal kipihentebb, fiatalabb képet mutat majd.

by Nagy Lia

TERMIKUS IONIZÁCIÓ

by Nagy Lia

TERMIKUS IONIZÁCIÓ

Ez egy szuper hatékony , gyors, egyszerű NON-INVASIV, TŰ NÉLKÜLI eljárás, amivel az arcon és a testen már-már hihetetlen eredményeket lehet elérni. Az eljárás után a bőrpír kb 48 órán belül elmúlik.

A készülék a levegőben meglévő gázok ionizálásával a bőr és a készülék vége között produkálja a 4.halmazállapotot – Plazmaállapot- ennek következményeként elektromos ív jön létre amely mikromilliméternyi pontban a bőrrel találkozva szublimálja, zsugorítja azt a környező szövetek roncsolása nélkül. Az eljárás területén kérgesedés jön létre, amely pici    barnás pöttyök formájában észlelhető. A gyógyulási idő kb 5 nap ezalatt regenerálódik a kezelt terület felülete és alatta új, feszesebb bőr jön létre, de a végső eredmény egy-két hónap alatt alakul ki.

Az esetek nagy részében nem elegendő egy kezelés és a második alkalom legtöbbször hatékonyabb mint az első hiszen a bőr már aktívabb és beindultak a regenerálódási folyamatok. Nyilván a jobb vér és nyirokkeringésű bőr látványosabban reagál 1-1 beavatkozásra. Ritka esetben 3-4 kezelés is kellhet.

Próbáld ki te is a tű nélkül végzett eljárást, mely kíméletesen, de eredményesen és látványosan javít a bőröd állapotán. Kezelés után a bőr pirosas és enyhén duzzadt lehet, ami elmúlik természetesen. Az eljárás előtt érzéstelenítjük a területet. Programot a kezelés utánra közvetlenül ne tervezz!

Lehetséges mellékhatások

Az alsó és felső szemhéj kezelésekor a bőr általában beödémásodik ez egy két napon belül rendeződik. Hűtheted hideg borogatással.

A kezelt terület kb 5-7 napig varas lehet. Kenegetni kell, de rá lehet sminkelni. Fényvédő használata KÖTELEZŐ!

Nem megfelelő ápolás esetén a bőr elfertőződhet ( ezt csak te tudod befolyásolni, mi nem.)

Ezért, Vigyázz hogy a területre ne kerüljön kosz, szennyeződés, állatszőr és nyál!

by Nagy Lia

ARCHÉLLE  SOIE DE COLLAGÉNE

by Nagy Lia

ARCHÉLLE SOIE DE COLLAGÉNE felszívódó kollagén szálas arckezelés

Ha már valamit kezdenél a ráncaiddal de még nem szeretnél drasztikus beavatkozást

-  már az első kezelés is szuper látványos
-  fájdalommentes
-  szövetbarát, anti-allergén
-  műtétmentes, vágásmentes, biztonságos
-  semmilyen mellékhatás nem tapasztalható
-  pihentető kezelés

by Nagy Lia

MIBEN MÁS, MITŐL KÜLÖNLEGES ÉS EGYEDÜLÁLLÓ EZ AZ ELJÁRÁS?

 •    Kizárólag és közvetlenül a ráncokat kezeli
 •   100 %-ban tesztelt hatóanyagok
 •   teljesen természetes módon kezeljük a mimikai ráncokat
 •    háztartási felhasználásra nem elérhető , kifejezetten szakember végezheti el ezt a kezelést ha elsajátította azt.

A legújabb csodaprotokollként tartják számon ezt az eljárást, mellyel közvetlenül tápláljuk a bőrt, így megőrizzük annak fiatalos, friss és dinamikus megjelenését.
A kollagén szálakat egy speciális kollagén oldattal a bőr felületre helyezzük, feltöltve a kezelt területet a bőr számára nélkülözhetetlen kollagénnel és vitaminokkal. A ráncokat gyakorlatilag feltöltjük célirányosan kollagénnel ott ahol valóban szükséges, így nagyon hatékony a kezelés. Kezelésről kezelésre kitöltődik, feltöltődik a ránc (mélyedés). A bőr tömörebb és feszesebb lesz.

Az ARCHÉLLE soie de collagane technika közvetlenül a kollagénrostokat stimulálja a dermiszben, ezzel is fokozza a bőrfeszesítési folyamatokat. Ideális kezelési protokoll a ráncok csökkentésére, a bőr védőrétegének erősítésére. Lassítja az öregedési folyamatokat.

by Nagy Lia

HOGYAN IS ZAJLIK EGY ILYEN KEZELÉS?

A kezelés lényege, hogy a bőr rétegeibe intenzív módon juttassuk el a hatóanyagot. Ez azonban manuális módon nem kivitelezhető és szinte teljesen lehetetlen, mert a hatóanyagok a bőr védekezési mechanizmusai miatt nehezen jutnak át a felhámon.

 • megtisztítjuk az arcodat
 • gőzöljük és fertőtlenítjük a arcod
 • Dermapen készülékkel és szérummal megkezdjük a hatóanyag bevitelt
 • az így előkészített bőrre felhelyezzük a felszívódó kollagén szálakat
 • masszázs készülékkel megnyugtatjuk a bőrt
 • fényvédő krémmel fejezzük be a kezelést.

MILYEN TERÜLETEKET LEHET KEZELNI EZZEL AZ ELJÁRÁSSAL?

Nasolabiális vonalak, homlok ráncai, szem ráncai-szem alatt és körül, nyak és dekoltázs ráncai

HATÁKONY MINDEN RÁNCNÁL BELEÉRTVE A MÉLYEBB RÁNCOKAT IS

A kezelés időtartama a kezelendő területtől függően kb 1-1,5 óra
A kezelések száma a bőrszerkezetedtől, a bőröd korától függ. Már az első kezelés látványos és azonnali eredmény!
A kezelés tartóssága ha egy kúrát igénybe veszel 6-12 hónap. Már az első kezelésnél is látványos, de általában 3 kezelés ajánlott. Az első két kezelés között 1-2 hét teljen el, a második és a harmadik kezelés között 2-3 hét, így a kezelés hatása 6-12 hónap. De a kezelések száma nincs megkötve, lehet többet is.

by Nagy Lia

Mi várható a kezeléstől? Mit tesz a bőröddel az ARCHELLE SOIE DE COLLAGENE?

 • javul a bőröd minősége
 • lágyítja a korral megjelenő mimikai és finom ráncokat
 • fenntartja a bőröd rugalmasságát
 • megszünteti a kollagénhiányból adódó színegyenlőtlenségeket az arcon
 • megakadályozza az öregségi foltok kialakulását
 • élénkebb, frissebb megjelenésű arcbőr
by Nagy Lia

A kezelés fő hatóanyagai

Archelle collagen szerum

 • kollagén
 • panthenol – másnéven B5 provitamin, mely hidratálja, revitalizálja a bőrt,használatával növekszik az arcbőr vízmegtartó képessége
 • Panax, Ginseng, Root Extract – ginseng, Ázsiában honos gyógynövény. Használatával megújul a bőr és a gyógyulási folyamatok felgyorsulnak.

Archelle hyaloronic acid serum

 • Hialuronsav -növeli a bőr természetes feszességét, rugalmasságát. a fiatalság elixírje, mert tömegének 1000-szeresének megfelelő vizet képes megkötni.
 • Etil aszkorbinsav -vízben oldódó C-vitamin származék mely közvetlenül részt vesz a kollagén szintézisben
 • B3 vitamin -tökéletes hidratálószer, hatásás a pigmentfoltok ellen is, Csökkentheti a faggyúmirigy termelést és normalizálja a pórusok méretét.
 • Alpha arbutin -nagyszerű antioxidáns mely egy növényi alapú biotechnológia segítségével nyert hatóanyag. Gátolja a melanin felhalmozódást a bőrben így ragyogó bőrtónust érhetünk el

 

Kontraindikációk

Aktív bőrfertőzés, herpesz, krónikus bőrbetegség, véralvadási problémák, rossz indulatú bőrelváltozás, aktív akne, ekcéma, pikkelysömör, anyajegy, szemölcs a kezelendő területen, keloidos hegképződésre való hajlam, nem kezelt cukorbetegség. Műtéti beavatkozást követő 6 hétig nem ajánlott.

by Nagy Lia

ARCHÉLLE SOIE DE COLLAGÉNE arckezelés képekben

by Nagy Lia

Archélle felszívódó kollagén szál kezelés

by Nagy Lia

ARCHÉLLE SOIE DE COLLAGÉNE - Nézd meg kezelés közben

Árlista