Nagy Lia

Szemöldöktetoválás

Arcunk éke a szép szemöldök. Az élethű tetoválás-smink hatás egyénre van szabva. Nincs két egyforma arc és nincs két egyforma ember. Ami az egyiknek jól áll az a másiknak hiába tetszik, nem biztos, hogy megfelelő. Az arcod aránya fogja megadni az ideális formádat!

A megfelelő szemöldöktetoválás nem lehet régimódi, vagy ciki. Senki nem szeretné, ha a szemöldöke jönne vele szembe az utcán. Ha igen? Ne engem válasszon!

Sminktetoválásod legyen időtlen! Pár év elteltével se legyen nevetséges, vagy tolakodó! Megfelelő szín és forma választással bármelyik technika lehet természetes.

Látogass el szalonomba, hogy reggelente kifogástalan sminkkel ébredj!

Nagy Lia

Szemhéj tetoválás,

Szeretni fogod, biztos, hogy jól áll!

Mindenki járt már úgy, hogy elkenődött a kontúrvonala, nyáron a melegben megadta magát a smink. Esetleg a sírástól vagy  nevetéstől lekönnyeztük a sminkünket. Allergiás a kozmetikumokra és/vagy nem bírja a sminket.

Ez a múlt. A megoldás a szemhéjtetoválás.

Választhatsz egy kis szolíd kontúrt, vagy vastagabb kontúrvonalat, esetleg füstös hatású szemhéjtetoválást.

Manapság egyre több régi kontúrtetoválást alakítok át füstössé. Nem kell feltétlen a drámai sminkre gondolni! Füstös szemhéjtetoválásnál is létezik finom füstözés és bevállalósabb, vastagabb füstözés is. Az eredmény, igéző szemek!

Nagy Lia

Szájtetoválás

Az ajaktetoválás az Í-re a pont a sminkednél! érzéki ajkakra vágysz? Egyenetlen az ajkad körvonala? Nem egyforma az ajkad? Túl keskeny? Túl testszínű? A megoldás ajaktetoválás!

Választhatsz: nude hatású szolid ajaktetoválást, mely észrevétlenül szépíti az ajkad, láthatatlan kontúr  nélkül, esetleg kérhetsz erősen rúzsozott hatást is. Nagy divat a 3D hatású ajaktetoválás is.